WonenEr is op internet en op tv veel inspiratie te vinden over de laatste woontrends. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Want… voor welke woonstijl moet je nou gaan? Of liever gezegd, welke woonstijlen passen bij jou?

Ik ben geen binnenhuisarchitect en heb ook geen strak gestylede woning. Nee, ik heb een gewone inrichting met een mix aan stijlen, helemaal naar onze eigen smaak. Met die insteek deel ik ook wooninspiratie op mijn blog, voor binnen en buiten.

Ik schrijf artikelen met tips voor een gezellig en persoonlijk interieur. Zo laat ik bijvoorbeeld zien hoe je souvenirs een mooi plekje geeft, zoals in dit artikel over mijn mini-tajine.


Kortom, ik schrijf over gewoon, gezellig wonen met hier en daar een trendy touch.

Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier! 

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciƫle inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.